Sminke til reise

Pakk med din sminke til reisen

Sminke og reise – Nordmenn elsker å reise utenfor Norges landegrenser. Enten det er til nabolandene våre, eller varmere strøk, så er det noe unikt med å komme seg ut av landet. Inkludert med reisen er mye spenning, forhåpninger, men også planlegging. Til eksempel, kan en ha med sminke på reisen sin?

For det er mange som lurer på hva kan du ta med på et fly når du reiser til utlandet. Når det gjelder sminke er i grunn reglene ganske enkle, slik at du helt garantert kan holde deg og huden din flott også i utlandet. Vi går i denne artikkelen gjennom et par viktige tips du skal bemerke deg.

Ikke pakk mer enn du trenger

Mange forveksler sminke med toalettartikler som tannpasta og parfyme, da sistnevnte har ganske strenge restriksjoner. Det er tross alt slik at du ikke skal bringe stort med flytende væsker, og derfor er det ikke noen vits i å pakke med seg all verdens med tannpasta eller godlukt.

For sminke er det sjeldent nok flytende væske til at dette spiller noen stor rolle. Allikevel er det selvfølgelig viktig å bemerke seg at ikke bør pakke mer enn hva en trenger. Skal du reise til utlandet i 1 uke, så trenger du tross alt ikke å pakke sminke for en hel uke. Og dette gjelder alle de andre tingene du pakker også!

Sminke og reise

Sminke til det varme været

Mange jenter stresser naturligvis med hvordan de skal takle det varme været. Den generelle sminken mange norske jenter benytter seg av er tross alt ikke alltid egnet for sol og 30 plussgrader. Da kan det være en god ide å investere i sminke som nettopp er egnet for disse temperaturene.

Enten kan du kjøpe dette på nett her hjemme i god tid før du drar, eller så kan du kjøpe det i landet du reiser til. Førstnevnte gir deg fordelen av at du er godt forberedt, men sistnevnte kan allikevel by på en skikkelig god pris potensielt.

Les også: “Hvorfor er hudpleie for ansiktet viktig?

Husk på hudpleieprodukter også!

I tillegg til sminken er det viktig å pakke med seg hudpleieproduktene til reisen sin. Skal du ut og reise til et land i varmere strøk, så er sjansen stor for at kviser for eksempel dukker opp hyppigere. Det er jo tross alt umulig å ikke svette når det er så varmt ute. Generelle hud- og håndkremer er også nyttige å ha, og bader du mye i saltvann kan fuktighetskrem være fint, slik at huden ikke tørker ut. Husk i det hele tatt de generelle hudpleieproduktene også, slik at du får en optimal reise!