VPN

Hvordan VPN hjelpe deg med å fjerne blokkering av strømmetjenester

Hva er en VPN og hvordan fungerer den?

En VPN er et virtuelt privat nettverk som lar deg koble til et eksternt nettverk over internett. Den brukes til mange formål, for eksempel å beskytte personvernet og sikkerheten mens du surfer på nettet, få tilgang til blokkert innhold, eller til og med bare komme rundt regionrestriksjoner.

VPN-er fungerer ved å opprette en kryptert forbindelse mellom enheten din og en server på et annet sted. Dette betyr at alle dataene dine krypteres før de forlater enheten og deretter dekrypteres i den andre enden. Dette forhindrer at noen kan se hva du gjør på nettet.

En VPN kan settes opp på hjemmeruteren, på datamaskinen eller på telefonen.

Hvordan velge den beste VPN-en for dine behov

En VPN er et virtuelt privat nettverk som lar deg koble til internett sikkert og anonymt. Det hjelper deg også med å omgå geo-restriksjoner og fjerne blokkering av nettsteder.

Det er mange VPN-er tilgjengelig på markedet, men ikke alle vil passe for akkurat dine behov. Så det er viktig å velge den beste VPN-en for akkurat deg.

Det første du må gjøre er å finne ut hva slags innhold du vil ha tilgang til. Hvis du vil streame videoer fra Netflix eller Hulu, vil en VPN som har servere i disse landene være best for deg. Hvis du vil se sportsbegivenheter som Wimbledon eller NFL-spill, vil en VPN med servere i disse landene også være best for deg.

VPN

Slik konfigurerer du en VPN på enheten din

Å sette opp en VPN på enheten din er ikke vanskelig. Du må finne den riktige VPN-leverandøren for enheten din, laste ned appen deres, opprette en konto hos dem, installere appen på enheten din og deretter sette opp tilkoblingen.

Ønsker du samtidig å se streaminginnhold fra et spesifikt land, kan du hos de fleste leverandører velge dette enten direkte i appen eller på deres nettsider.

Slik fjerner du blokkering av Netflix med en VPN

Netflix er en populær strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-serier og filmer. Det er imidlertid ikke tilgjengelig i alle land. Hvis du bor i et av landene der Netflix ikke er tilgjengelig, kan du bruke en VPN for å fjerne blokkeringen av Netflix. Har du tilgang til Netflix i landet du oppholder deg, vil ikke alt innhold som eksisterer på Netflix være tilgjengelig. Tilbudet varierer fra land til land. Mange foretrekker derfor Netflix i fra USA. Ofte kommer serier eller filmer også tidligere ut i USA.

Et VPN eller Virtual Private Network krypterer internettrafikken din og ruter den gjennom en mellomtjener i et annet land. Dette gjør at det ser ut som om du surfer fra det landet og lar deg få tilgang til innhold som kan være begrenset i din region.

Slik fjerner du blokkering av Hulu med en VPN

Hulu er en populær strømmetjeneste som tilbyr et bredt utvalg av TV-serier og filmer. Den er imidlertid bare tilgjengelig i USA. Hvis du er utenfor USA, vil du ikke få tilgang til Hulu.

Det er mange måter å oppheve blokkeringen av Hulu med en VPN. Du kan bruke en VPN til å endre IP-adressen din og få det til å virke som om du er i USA. På denne måten kan du få tilgang til Hulu fra hvor som helst i verden.

Slik fjerner du blokkering av sportskanaler med en VPN

Sportskanaler er blokkert i mange land. Dette er på grunn av lisensrettighetene som kanalene har. Men med en VPN kan du fjerne blokkeringen av disse kanalene og se favorittidrettslaget ditt spille live.

En VPN er et virtuelt privat nettverk som lar deg koble til en ekstern server og få tilgang til innhold fra den serveren som om det var på ditt lokale nettverk. Den gjør dette ved å kryptere alle dataene dine og dirigere dem gjennom den eksterne serveren før de sendes tilbake til deg.

Det er mange grunner til at folk bruker VPN-er, men en av de vanligste er å omgå geo-restriksjoner som de som er pålagt av sportskanaler.

Les også: “Tips til kjøp av sminkespeil i bilen